Apple iPad Wi-Fi 16GB | bol.com (2022)

iPad Air
Denk niet te licht over kracht.

De nieuwe iPad Air is ongelooflijk dun en licht. En toch kan en doet hij zoveel meer. Dankzij de A7-chip, de geavanceerde draadloze voorzieningen en de geweldige productiviteits- en creativiteitsapps (allemaal prachtig geïntegreerd in iOS 7) kun je op je iPad Air meer dan je ooit voor mogelijk hield. Op meer plaatsen dan ooit.

Nieuw ontwerp.
Boordevol technologie. En toch lichter dan ooit.

iPad Air is ongelooflijk dun, maar voelt desondanks stevig aan dankzij de aluminium behuizing. Het volume is bijna een kwart minder dan dat van de vorige iPad generatie. Hij weegt nu nog geen 500 gram. Maar wat iPad Air echt opmerkelijk maakt, is dat er zoveel kracht en mogelijkheden schuilen in zo'n slanke behuizing, waardoor je voortaan zelfs meer met minder kunt.

Retina-display.
Je ziet veel meer dan je voelt.

(Video) Apple iPad Air Review (White Silver, 16GB Wi-Fi)

Het scherm heeft bij iPad altijd de hoofdrol gespeeld. En dat geldt des te meer voor iPad Air. Het apparaat is smaller geworden, net als de omlijsting. Maar het schitterende Retina-display is even groot gebleven. Alles wat je bekijkt, ziet er dus nog beter uit. Dankzij de resolutie van 2048 x 1536 en de ruim 3,1 miljoen pixels worden foto's en video's tot in de kleinste details weergegeven en ziet tekst er haarscherp uit. Pixels zijn niet met het blote oog te zien. Dus wat je ziet is precies wat je wilt zien.

Ongekend krachtig
Het gewicht ligt duidelijk op de prestaties.

Door de nieuwe A7-chip van Apple heeft iPad nu een 64-bits architectuur. Dat betekent dat de systeem- en grafische processor tot twee keer sneller zijn geworden, en dat merk je bij alles wat je doet. Toch gaat de batterij nog steeds tot 10 uur lang mee - voor je studie, voor games, voor alles wat je ermee wilt doen.

A7-chip

Met de A7-chip doet iPad er qua kracht en snelheid een schepje bovenop. Apps en games werken sneller. Alles wat je doet op iPad Air voelt sneller - want hij is sneller. Tot twee keer, om precies te zijn. Maar dat is nog maar het begin. Doordat OpenGL ES versie 3.0 wordt ondersteund, kunnen visuele effecten en graphics nu net zo gedetailleerd worden weergegeven als op (spel)computers. En aangezien de A7-chip is gebaseerd op een 64-bits architectuur, staat de deur wagenwijd open voor nog geavanceerdere apps. Dus kun je nog meer doen en gaan doen met je iPad Air.

M7-coprocessor

iPad Air is gemaakt om in beweging te blijven. Vandaar die M7-coprocessor. Die volgt alle bewegingen van je iPad Air, op basis van gegevens van de versnellingsmeter, de gyroscoop en het kompas. Apps waarvoor het bewegen van je iPad Air een grote rol speelt, werken daardoor beter. Normaal gesproken zou de A7-chip hiervoor zorgen, maar de M7-coprocessor doet dit veel efficiënter. En dat scheelt weer in stroomverbruik.

(Video) Apple iPad First Generation - 16GB Wi Fi

Dezelfde geweldige batterijduur

iPad Air is een veelkunner, maar geen stroomvreter. Hoewel hij 20 procent dunner en tot twee keer sneller is dan zijn voorganger, gaat de batterij nog steeds 10 uur lang mee. De A7-chip is namelijk niet alleen veel krachtiger, maar ook veel zuiniger. Hoe ver jij en je iPad Air ook willen gaan, de batterij volgt jullie op de voet.

Geavanceerde draadloze voorzieningen.
Betere verbindingen waar je ook bent.

Je nieuwe favoriete app, boek of film. Je volgende FaceTime-gesprek of iMessage. Dankzij supersnel mobiel internet kun je alles doen wat je graag doet met je iPad Air. Je hoeft dus niets en niemand te missen.

Supersnel Wi‑Fi

De Wi‑Fi-prestaties van je iPad Air zijn twee keer zo snel dankzij de twee antennes en MIMO-technologie (multiple-input multiple-output). Dual-band 802.11n Wi‑Fi (2,4 GHz en 5 GHz) plus MIMO staan garant voor downloadsnelheden tot 300 Mbps. Een verdubbeling van de datasnelheid ten opzichte van de vorige iPad. Als je nu een film gaat downloaden, via AirDrop foto's of documenten wilt delen of gewoon aan het internetten bent, is de verbinding dus nog sneller.

Betere netwerkdekking

(Video) Apple iPad 1st Generation A1219 WiFi 9.7" Touchscreen Space Grey 16GB

Op het Wi‑Fi + Cellular-model van iPad Air kun je altijd internetten, ook als je buiten bereik van een Wi‑Fi-netwerk bent. iPad Air ondersteunt nog meer frequenties, zodat je in de hele wereld met nog meer mobiele datanetwerken verbinding kunt maken. Je kunt dus op meer plekken internetten én met hoge snelheden – soms zelfs sneller dan breedband. Er zijn flexibele abonnementen beschikbaar, dus je zit niet per se voor langere tijd aan een contract vast.

Inclusief geweldige apps.
Voor alles wat nuttig is. En leuk.

Met iPad Air kun je de hele dag uit de voeten. Hij wordt namelijk geleverd met apps waarmee je al je dagelijkse dingen kunt doen, zoals je e‑mail checken of via FaceTime even bijkletsen met je moeder. En nu staat er standaard ook nog eens iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers en Keynote op.3 Je kunt dus meteen aan je romandebuut beginnen, even die presentatie in elkaar zetten of de soundtrack voor je eigen film componeren. Gewoon op je iPad Air. Al deze apps zijn bovendien geoptimaliseerd voor een 64-bits architectuur. Ze draaien dus snel en soepel, en je iPad Air heeft hierdoor nog meer mogelijkheden. En jij dus ook. Meteen zodra je 'm aanzet.

App Store
Er staan je meer dan 475.000 avonturen te wachten.

Stel, je wilt een lange rondreis uitstippelen. Of de migratiepatronen van walvissen bestuderen. Een bouwtekening maken. Of een leger zombies van je afslaan. Wat je ook wilt doen, er is altijd wel een iPad-app voor te vinden. En als het niet nu is, dan wel morgen, want er komen steeds nieuwe bij in de App Store. iPad-apps zijn eenvoudig en prettig te gebruiken, want het zijn geen uitvergrote smartphone-apps. Het voelt alsof ze iPad op het lijf geschreven zijn - want dat zijn ze ook. Geen pixel van het Retina-display blijft onbenut, net zo min als de mogelijkheden van bijvoorbeeld de gyroscoop, de versnellingsmeter en het kompas. En gezien het potentieel van de 64‑bits architectuur mag je in de toekomst nog veel meer verwachten van je iPad Air.

FaceTime- en iSight-camera's.
Nog meer reden om te lachen.

FaceTime HD-camera

(Video) Apple iPad Unboxing (16gb, WiFi)

Soms is het prettig om niet alleen iemands stem te horen, maar ook het gezicht erbij te zien. Daarom is FaceTime op je iPad Air zo'n uitkomst. Je start simpelweg een videogesprek via Wi‑Fi of een mobiel netwerk en elke gezichtsuitdrukking komt duidelijk in beeld.4 De FaceTime HD-camera heeft nu bovendien een verlichtingssensor van de nieuwe generatie aan de achterzijde, met grotere pixels. Dat werpt een heel ander licht op je FaceTime-gesprekken, selfies en Photo Booth-groepsfoto's, ook als er weinig licht is.

5-megapixel iSight-camera

Wij hebben al bedacht wat je nodig hebt om een mooie foto te maken, zodat jij dat niet hoeft te doen. De 5-megapixel iSight-camera van iPad Air zit zo in elkaar dat je à la minute dingen kunt vastleggen. Je gebruikt het Retina-display als zoeker, om snel de ideale compositie te bepalen. Met een veegbeweging kies je voor het maken van een foto of 1080p HD-video. Bij elke klik komen de beeldsignaalprocessor in de A7-chip en de camera in actie en worden automatisch allerlei aanpassingen gedaan om een zo mooi mogelijk eindresultaat te produceren. Het enige wat jij hoeft te bedenken, is met wie je het allemaal gaat delen.

Twee microfoons

iPad Air heeft niet alleen twee ogen, maar ook twee oren. In de vorm van twee microfoons. En ze doen meer dan alleen geluid opnemen: met z'n tweetjes onderdrukken ze geluid van bronnen die niet relevant zijn voor wat je aan het doen bent. Op die manier is de audiokwaliteit van FaceTime-gesprekken beter, doordat er minder achtergrondgeluiden te horen zijn. Ook video-opnamen klinken duidelijker.

iPad Air en iOS 7.
Halen het beste in elkaar naar boven.

Omdat iOS 7 voor iPad Air is gemaakt, oogt en werkt alles even geweldig. Daarnaast introduceert iOS 7 geweldige nieuwe voorzieningen zoals slimmer multitasken, AirDrop en Bedieningspaneel, waarmee de dingen die je elke dag doet nog sneller en gemakkelijker gaan, en nog leuker worden. iOS had al zoveel te bieden - en daar gaat nu dus weer een schepje bovenop.

(Video) Apple iPad 2 Unboxing Wifi + 3G Model - 16GB - Black - HD

iCloud.
Alles wat je nodig hebt. Waar je het nodig hebt.

iCloud zorgt ervoor dat het materiaal op al je apparaten synchroon blijft lopen, geheel automatisch. Het is standaard ingebouwd, dus je kunt bijvoorbeeld in Pages op je Mac een eerste opzet maken van een tekst, en vervolgens op je iPad Air de puntjes op de i zetten. Foto's die je met je iPhone neemt, verschijnen automatisch ook op je iPad Air, dankzij iCloud-fotodelen. Of je bekijkt in de trein op je iPad Air een film en ziet thuis op je Apple TV hoe het afloopt.

FAQs

Is iPad with 16GB enough? ›

If you aren't planning on downloading many vidoes and movies, 16Gb should be just about enough. You may still feel a little cramped further down the road, but it should suffice for the forseeable future. If you plan on dowloading movies, then 16GB will get used up impressively quickly.

What can a 16GB iPad do? ›

As you can see from this article, The true storage capacity of an iPad or iPhone, a 16GB iPhone or iPad gives you around 12.2GB to play with. That's equivalent to around 3,050 songs, or 15.3 hours of video, or eight Hollywood movies, or 407 apps/games, or a combination of those.

How many GB is good for an iPad? ›

iPad storage: size Apps and games

If you don't have a ton of apps or games on your iPad, 64GB will work just fine. If you have a fair number of apps and games, consider 128GB or 256GB. If you plan to do any graphics-heavy design work, get a 512GB or even more capacious model.

Is iPad Wi-Fi enough? ›

Conclusion. In short, if your iPad rarely leaves your home and / or office, if you don't want to deal with carriers and extra data plans, get the WiFi-only iPad. And if there's ever a dire need to have it connect to the internet with no wireless networks around, you can always use the hotspot feature of your phone.

How many apps can 16 GB hold? ›

now if an app is around 100MB and this maybe a little high for an average app, you get about 1400 apps in a 16GB iPad since some of those 16Gb are taken up by the OS.

How many pictures can a 16 GB iPad hold? ›

All replies. Talking in general terms a normal quality photo from a regular camera weights around 3 or 4MB. The larger the image dimensions, and higher the quality the larger the filesize. so about 3000 of those would fit.

How do I survive a 16 GB iPad? ›

16GB iPhone survival tips - YouTube

Is 16 GB a lot of storage? ›

Today, 16GB is the sweet spot between price and capacity for most enthusiasts and gamers. That amount gives you the headroom to do a couple of things at once, without having to close tabs or applications to exceed your available RAM.

Can you add more memory to a 16 GB iPad? ›

You can't expand the storage on your iPad for apps, but you can for almost everything else, which should leave plenty of room for apps. Cloud storage is a great way to store documents, photos, and videos.

Can you add GB to an iPad? ›

No. Never. No Apple mobile iOS/iPadOS device have expandable internal data storage. The internal data storage is fixed to never be able to expanded/increased.

How do you free up storage on iPad? ›

You can free up space on an iPad by deleting unwanted or unused apps and their data in the Settings app. You can also reclaim space by deleting unwanted music files, clearing the browser cache, and removing old email messages.

What is the difference between iPad and iPad Air? ›

Other than size, the iPad has Apple's Retina display, while the iPad Air has a Liquid Retina display. That's to say the iPad Air essentially has slightly richer colors. Otherwise, both iPads basically have the same sharpness relative to their display size.

Can you text on a Wi-Fi only iPad? ›

In the Messages app , you can send text messages as SMS/MMS messages through your cellular service, or with iMessage over Wi-Fi or cellular service to people who use iPhone, iPad, iPod touch, or a Mac.

Can you use an iPad as a phone without an iPhone? ›

You can make and receive calls on your iPad by using Wi-Fi Calling to relay phone calls through your iPhone (iOS 9 or later required). Cellular charges may apply. Wi-Fi Calling is not available from all carriers.

Can you text on iPad without cellular? ›

An iPad, whether a Cellular model or not, is not capable of directly accessing Cellular Voice or SMS/MMS Messaging features. An iPad with either WiFi or Cellular connectivity alone can only access IP-data services.

What can you store on 16GB? ›

16GB – can hold approximately 10240 images, 3840 MP3 files, 300,000+ pages of Word documents, or 5120 minutes of video. 32GB – can hold approximately 20480 images, 7680 MP3 files, 600,000+ pages of Word documents, or 10240 minutes of video.

Is a 16GB iPhone enough? ›

They just want an iPhone and buy whatever they're given by default, which is usually the cheapest. The problem is that 16GB is not enough storage for today's smartphones. After formatting and the OS being installed, this ends up providing around 12GB of storage space for the user.

How many movies can I download with 16GB? ›

Depending on length and format. If you manage your movies - load only the one you want to see, you can get by with a 16 G un it. If you want to carry multiple movies, get a 32 or 64. with a 16 you have about 13 g max user storage space, the balance is needed by the system itself.

Is 16 GB memory card Enough? ›

For the vast majority of gamers, 16GB is enough. However, if you plan on streaming or running multiple applications while your games are running — OBS Studio, a web browser, etc. — 32GB will give you a little more room.

How many hours of video is 16 GB? ›

For a 16GB card:

720p (120fps): 2.5 hours. 1080p (30 fps): 2 hours. 1080p (60fps): 1.75 hours.

How do you tell if my iPad is 16 or 32GB? ›

Look on the back of your iPad. Open Settings, tap General, then tap About. Look for the model number in the top section.

How can I get more than 16gb on my iPhone? ›

5 ways to expand your iPhone's storage beyond 16 GB
 1. 1) Plug in a flash drive. Even though you can't expand your iPhone's internal storage, you can grow its external storage. ...
 2. 2) Keep a wireless hard drive in your pocket. ...
 3. 3) Keep your files at home. ...
 4. 4) Use the cloud. ...
 5. 5) Clean your phone.
Feb 17, 2016

Which is better 16GB or 32GB? ›

You might be surprised what you see. 16GB of RAM will be plenty for most everyday computing stuff, but 32GB will let you keep more tabs open and keep more programs running at the same time. It's up to you, and it's probably a safe bet that websites will only demand more and more RAM as time goes by.

What's the difference in 16GB and 32GB? ›

There's no difference besides the storage capacity. As the iPhone does not have an option to extend the memory after purchase, you have to choose the right amount of storage right from the beginning.

What does 16GB memory mean? ›

Is 16 GB of RAM Enough? With 16 GB of RAM, you have enough memory to run as many programs as you want without slowing your computer down. This amount of memory is enough for hardcore gamers, video editors, gaming streamers, and anyone using AutoCAD or other demanding software.

What do I do when my iPad storage is full? ›

Storage Almost Full: How to Free Up Space on Your iPhone or iPad
 1. Check Your Total Usage. Go to Settings > General > Storage & iCloud Usage. ...
 2. Analyze Which Apps Are Taking the Most Space. ...
 3. Check Your Photo and Video Use. ...
 4. Target Apps You Don't Use. ...
 5. Remove Unwanted Music Tracks and Albums. ...
 6. Empty Safari's Cache.

Why is my iPad storage full after deleting everything? ›

This may happen because of a bug or if you disable the 'Optimize iPhone Storage' feature. To prevent this from happening, you will need to disable the iCloud feature on your iPhone. Go to the Settings on your iPhone and tap your Apple ID profile.

Is there any way to upgrade iPad storage? ›

It is not possible to change the internal storage of any iDevice.

Can I use SD card on iPad? ›

You can use the Files app and other supported apps to access files stored on external devices, such as USB drives and SD cards, connected to your iPad.

How can I increase RAM on my iPad? ›

CLEAR RAM & Speed Up ANY IOS Device! Quick Trick Ipad Iphone ...

Can you connect a USB stick to an iPad? ›

Use USB Devices With iPads With the USB-C Port

The 2018 and 2019 iPad Pro models with 11-inch and 12.9-inch screens have a USB-C port. These are the first iPads that do. These models include the next-generation USB-C port that allows you to connect any USB-C device that's iPad-compatible to an iPad Pro.

Why is my storage full if I have iCloud? ›

Why is iPhone storage full when I have iCloud? If your iPhone storage is still full after you turn on iCloud, it's likely because it's set to keep your original photos on your phone instead of uploading them to iCloud. To check your iCloud Photos settings: Open the Settings app.

Can I delete photos from iPad and keep on iCloud? ›

If you use iCloud Photos and delete photos and videos from one device, the photos and videos will be deleted on your other devices. If you add photos to your iPhone, iPad or iPod touch by connecting your device to your computer, you can't delete them directly from your device in the Photos app.

How do I delete photos from my iPad only? ›

How to Delete All Photos At Once from an iPad - YouTube

Which is better an iPad or a tablet? ›

iPads tend to be more stable and easier to use than other tablets. The iPad is still in the lead when it comes to the number of available and useful apps. Android currently has fewer apps which are optimized for tablets. However, this is increasing all the time.

Is Apple releasing a new iPad in 2022? ›

We expect new iPad Pro models to be launched in fall 2022, possibly at Apple's event in September (alongside the iPhone 14), but more likely at an October event (although we could be waiting until spring 2023).

Is 16 GB a lot of storage? ›

Today, 16GB is the sweet spot between price and capacity for most enthusiasts and gamers. That amount gives you the headroom to do a couple of things at once, without having to close tabs or applications to exceed your available RAM.

Can you add more memory to an iPad? ›

No. Never. No Apple mobile iOS/iPadOS device have expandable internal data storage. The internal data storage is fixed to never be able to expanded/increased.

How many hours of video is 16 GB? ›

For a 16GB card:

720p (120fps): 2.5 hours. 1080p (30 fps): 2 hours. 1080p (60fps): 1.75 hours.

How can I increase the GB on my iPad? ›

Free up Space on Your iPad

Go to Settings > General > iPad storage and assess your remaining free space. Start by deleting unused apps, and check bloated apps for unnecessary media collections. For example, your Podcast app may have downloaded files you don't need.

What can you store on 16GB? ›

16GB – can hold approximately 10240 images, 3840 MP3 files, 300,000+ pages of Word documents, or 5120 minutes of video. 32GB – can hold approximately 20480 images, 7680 MP3 files, 600,000+ pages of Word documents, or 10240 minutes of video.

Which is better 16GB or 32GB? ›

You might be surprised what you see. 16GB of RAM will be plenty for most everyday computing stuff, but 32GB will let you keep more tabs open and keep more programs running at the same time. It's up to you, and it's probably a safe bet that websites will only demand more and more RAM as time goes by.

What's the difference in 16GB and 32GB? ›

There's no difference besides the storage capacity. As the iPhone does not have an option to extend the memory after purchase, you have to choose the right amount of storage right from the beginning.

Learn about your options for getting service and parts for Apple devices that are past their warranty period.

Owners of iPhone, iPad, iPod, Mac, or Apple TV products may obtain service and parts from Apple service providers, including Apple Retail Stores and Independent Repair Providers, for a minimum of 5 years from when Apple last distributed the product for sale.. They are made of durable materials that are heavily-tested in our Reliability Testing Lab.. The longer you use your device, the better it is for the planet.. For more information about Apple and the environment, go to https://www.apple.com/environment .. Products are considered vintage when Apple stopped distributing them for sale more than 5 and less than 7 years ago.. Owners of new iPhone or Mac notebook products purchased after December 31, 2020 in France, may obtain service and parts from Apple or Apple service providers for 7 years from the date the product model was last supplied by Apple for distribution into France.. Products are considered obsolete when Apple stopped distributing them for sale more than 7 years ago.. Service providers cannot order parts for obsolete products.. iMac (21.5-inch, Late 2015) iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2015) iMac (21.5-inch, Early 2013) iMac (21.5-inch, Late 2013) iMac (27-inch, Late 2013) iMac (21.5-inch, Mid 2014) iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014) iMac (Retina 5K, 27-inch, Mid 2015) Mac Pro (Mid 2012). 1.44 Apple SuperDrive/HDI-20 Disk Drive Airport Base Station (Graphite) Airport Base Station (Dual Ethernet) Airport Card AirPort Express [original] Airport Extreme Base Station (Early 2003) AirPort Extreme 802.11n (1st generation) AirPort Extreme 802.11n (2nd generation) AirPort Extreme 802.11n (3rd generation) AirPort Extreme 802.11n (4th generation) AirPort Extreme 802.11n (5th Gen) Airport Extreme [original] Apple 3.5 Drive; Apple PC 5.25 Drive Apple Basic Color Monitor Apple Battery Charger Apple CD Products (all models) Apple Cinema Display (original) Apple Cinema Display ADC Apple Cinema Display (20-inch) Apple Cinema Display (20-inch DVI) Apple Cinema Display (23-inch DVI) Apple Cinema Display (20-inch DVI, Late 2005) Apple Cinema Display (20-inch DVI, Early 2007) Apple Cinema Display (23-inch DVI, Late 2005) Apple Cinema Display (23-inch, DVI, Early 2007) Apple Cinema Display (30-inch DVI) Apple Cinema Display (30-inch DVI, Late 2005) Apple Cinema Display (30-inch DVI, Early 2007) Apple Cinema HD Display (23-inch) Apple Cinema HD Display (30-inch) Apple Desktop Bus Keyboard Apple High-Res Monochrome Monitor Apple LED Cinema Display (24-inch) Apple Macintosh Portrait Display Apple Monochrome Monitor Apple Multiple Scan Display (all models) Apple OneScanner; Apple Color OneScanner Apple Personal Modem Apple Data Modem (all models) Apple QuickTake (all models) Apple Standard Keyboards (all models) Apple Studio Display 15-inch (all models) Apple Studio Display 15 ADC Apple Studio Display 17 Apple Studio Display 17 ADC Apple Studio Display 17 LCD Apple Studio Display 21 Apple TV (1st generation) Apple TV (2nd generation) Apple TV (3rd generation) AppleColor Monitor (all models) AppleVision Displays (all models) Color StyleWriter (all models) ColorMonitor II (all models) ColorSynch Display (all models) DDS-DC 4mm Tape Drive Disk II; Disk III DuoDisk Tape Backup 40SC eMate 300 Extended Keyboards (all models) External Hard Drive SC External SCSI Hard Drive GeoPort ImageWriter (all models) iSight LaserWriter Pro (all models) LaserWriter; LaserWriter II (all models) Macintosh Disk Drive MacBook Pro (Retina, 13-inch) MacBook Pro (Retina, 15-inch) Monitor II (all models) Newton MessagePad (all models) Performa/Performa Plus (all models) Personal LaserWriter (all models) StyleWriter (all models) Time Capsule 802.11n (1st generation) Time Capsule 802.11n (2nd generation) Time Capsule 802.11n (3rd generation) Time Capsule 802.11n (4th Gen) Two Page Monochrome Monitor UniDisk (all models). Beatbox Portable (2nd generation) Executive Mixr 1 Pill 2.0 Powerbeats (1st generation) Powerbeats 2 Powerbeats Wireless 2 Solo HD Solo2 Wireless Studio (2nd generation) Tour (2nd generation) Tour 2.5 Wireless (1.5). Beatbox Diddybeats Heartbeats (1st generation) Heartbeats (2nd generation) Heartbeats (2nd generation), black Heartbeats (2nd generation), white iBeats Mixr, black Mixr, white Powerbeats (1st generation), black Powerbeats (1st generation), red Powerbeats (1st generation), white Pro, black Pro, Detox Pro, white Solo (1st generation), black Solo (1st generation), white Solo (1st generation), HTC white Solo HD, black Solo HD, black-gold Solo HD, purple Solo HD, red Solo HD, white Solo HD, Yao Ming Studio (1st generation) Studio (1st generation), Red Sox Studio (1st generation), black Studio (1st generation), blue Studio (1st generation), green Studio (1st generation), orange Studio (1st generation), pink Studio (1st generation), purple Studio (1st generation), red Studio (1st generation), Red Sox Studio (1st generation), silver Studio (1st generation), white Tour (1st generation) Tour (1st generation), black Tour (1st generation), white Urbeats (1st generation), black Urbeats (1st generation), matte white Wireless (1.5), black Wireless (1.5), white Wireless (1st generation). Apple Watch (1st generation), 38mm Apple Watch (1st generation), 42mm

Languages

12MP Ultra Wide camera, 122° field of view ƒ/2.4 aperture Portrait mode with advanced bokeh and Depth Control Portrait Lighting with six effects (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono, High‑Key Mono) Animoji and Memoji Smart HDR 3 1080p HD video recording at 25 fps, 30 fps, or 60 fps Time‑lapse video with stabilization Extended dynamic range for video up to 30 fps Cinematic video stabilization (1080p and 720p) Wide color capture for photos and Live Photos Lens correction Retina Flash Auto image stabilization Burst mode. Wi-Fi + Cellular models Built‑in GPS/GNSS Cellular. Pay with your iPad using Face ID within apps and on the web Send and receive money in Messages. Built-in 40.88-watt-hour rechargeable lithium-polymer battery Up to 10 hours of surfing the web on Wi-Fi or watching video Charging via power adapter or USB-C to computer system Wi-Fi + Cellular models Up to 9 hours of surfing the web using cellular data network. Availability over a cellular network depends on carrier policies; data charges may apply.. Cellular data charges may apply.. Testing consisted of full battery discharge while performing each of the following tasks: video playback and internet browsing using Wi‑Fi or cellular data network (cellular models subscribed to LTE and 5G carrier networks).. Internet over Wi‑Fi and cellular data network tests were conducted using dedicated web servers, browsing snapshot versions of 20 popular web pages.

Apple's 2022 iPad Air features a 10.9-inch display, Touch ID power button, M1 chip, new color options, and 5G connectivity.

Apple's 2022 iPad Air features a 10.9-inch display, Touch ID power button, M1 chip, new color options, and 5G connectivity.. 10.9-inch Liquid Retina display True Tone & Wide color M1 chip 5G 12-megapixel front camera w/ Center Stage Touch ID in the power button Apple Pencil 2 and Magic Keyboard support $599 price tag. The iPad Air is Apple's mid-range tablet, offering many key iPad features such as a USB-C port and Touch ID for prices starting at $599.. Apple in March 2022 updated the iPad Air with a fifth-generation model that features an M1 chip that brings it closer in design to the iPad Pro.. Apple's iPad Air includes the same M1 chip that's in the 2021 iPad Pro models.. Like the iPad Pro, the iPad Air supports the $129 second-generation Apple Pencil and it works with the $299 Magic Keyboard with trackpad that Apple offers.. 5G The iPad Air now supports 5G networks on Wi-Fi + Cellular models, but not faster mmWave 5G like the iPad Pro does.. The color and contrast of the video call quality is improved as well.. Speakers and a microphone are located at the top of the iPad Air adjacent to the Touch ID button, while the right side features features volume up/down buttons, a nano-SIM tray on cellular models, and a magnetic space for charging the Apple Pencil.

Videos

1. Apple iPad 2 16GB Wifi (2011) Review
(arabbitgame)
2. Unboxing: iPad mini 3 (Gold 16GB Wi-Fi)
(David Di Franco)
3. iPad 4 Review with WiFi + Cellular and Retina Display
(ReviewLamp)
4. Apple New iPad WiFi 4G 16GB
(Алло)
5. Apple iPad 2 16GB Wi-Fi Review
(Luke4Smith)
6. New iPad Unboxing! (16GB Wifi)
(Ty Moss)

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated: 08/10/2022

Views: 5730

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.